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Our offers
THE CALL OF THE SUMMITS
- ---Or the irresistible desire to go higher176 €
- Dace from Geneva lake, tansy from the garden, sands carrots
- Osciètre caviar, calf's foot, leeks and greens sabayon
- Lake Geneva pike Quenelle with smoked pike and fish eggs, Savoy mushroom, Chignin sauce
- Green asparagus cooked over embers, homemade yoghurt with lemon thyme, Bottarga di Tonno
- Wild artic char from Geneva lake, Hygrophores mushrooms and wild garlic sabayon
- Lacquered free-range veal sweetbread, white asparagus confit in butter, French rice miso and black lemon juiceOr Bresse pigeon smoked with vine shoots, candied leg, cabbage and pigeon offal tartlet, red cabbages condiments and Bolivia 68% wild chocolate juice
- Fresh and aged cheese trolley
- Pistacio AOP from Bronte, grapefruit and Tchuli pepper
- Choice of desserts from the menu
- ---Tasting menu is intended for all guests at one table, possibility of combining it with a 5- course Hanging Garden menu
THE EPHEMERAL
- ---The way of the unexpected
- 3-course menu, cheese and dessert135 €
- 2-course menu, cheese or dessert(Lunchtime only)95 €
- Supplement for cheese and dessert25 €
- Confit Savoy trout, green asparagus from Robert Blanc, grapefruit condiment, horseradish broth
- Artic Char, young carrot, leaf pesto, carrot sauceFish
- Miral excellent guinea-fowl, fine tart with Saint George mousseron, lemon thyme juiceMeat
- Fresh and mature cheeses or dessert to choose from "Our desserts"
- --Le menu est prévu uniquement pour tous les convives d’une même table, possibilité de l'associer avec un menu Jardin suspendu en 5 plats
OUR DESSERTS
- The green Chartreuse soufflé
- Crêpe Suzette, sorbet Suzette
- Single malt whiskey soufflé, semi-salted peanuts and whiskey sauce
- 64% Java Island chocolate, parsley mousse and sorbet
- Mont-Blanc, refreshed with candied Kalamansi from Mas Bâchès, chestnut ice cream and vanilla from Tahiti
CARTE
- STARTERS
- Asperges vertes de chez Robert Blanc cuit sur la braise, yaourt au lait d’alpage, thym citron et sorbet asperges vertes45
- Morilles françaises, brochet du Léman, sauce au Chignin47
- Petits pois et févettes, escargots du pays, ail des ours40
- LES POISSONS
- Fera du Léman, tanaisie du jardin, carottes des sables62
- Omble sauvage du Léman, ache de montagne, cèleri, riz et sarrasin soufflés64
- La pêche de nos côtes responsable, jus au beurre de Poutargue, asperges vertes, agrumes et sabayon citron beurre noisette67
- LES VIANDES
- Ris de veau fermier, asperges blanches et citron noir68
- Pigeon de Bresse fumé aux sarments de vignes, la cuisse confite, gnocchi farcis au chêvre frais, condiments choux rouge et jus au chocolat sauvage Bolivia 68%64
- Côte de veau de lait rôti, Verpes de boheme, asperges vertes, gnocchi, jus au foie gras et vin jaune69
LE JARDIN SUSPENDU
- --De prés en vallées, de jardins en potager
- Menu 3 plats fromage et un dessert125
- Menu 2 plats fromage ou dessert (uniquement pour le déjeuner)85
- Fromage ou dessert en supplément25