Snow Magazine

mer 09/08/2017 - 15:54

There is nothing more satisfying than a long morning in the powder or corduroy, skiing from lift to lift, past an onion-domed chapel here, through a clutch of fragrant hay-filled barns there, to arrive at the ultimate destination: a Michelin mountain temple of gastronomy.

[...]

One century, two stars, and four generations of hospitality welcome us to the Relais & Chateâux temple of elegance. Perrine Maillet, great-granddaughter of the founder, is at front of house; her husband, Chef Pierre Maillet, is at the helm. Delicate plates and glittering cutlery arrive and depart with flourishes worthy of a Moulin Rouge performance.

Formules

Séjour, gastronomie et détente
Séjour, activités en montagne, gastronomie et détente
Gastronomie et œnologie

Nos offres


La nuit à l’hôtel vous est proposée jusqu' à -50%, profitez de tous les plaisirs de notre table gastronomique ! Sur réservation du menu dégustation ‘L' Appel des Cîmes’ accompagné de sa sélection de…


Nos coffrets cadeaux se déclinent en une collection de tous les plaisirs, à offrir en un clic depuis notre boutique en ligne.

Actualités

Pippa Spires
Catégorie : Exposition 29/10/22

Expositions - Brylinska & Pippa Spires

Profondeur des Cimes - Brylinska

Casse croûte
Catégorie : Maison Carrier 29/09/22

Festival Casse-croûte

Casse-croûte est un festival hybride à la croisée de la gastronomie, du vin, de la culture, de la nature et de l'environnement qui a lieu à Chamonix.<

Download the brochure